Alerimus neemt de Passiewaard in Zuid-Beijerland over

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

In een goede sfeer heeft Marjo Oosterhuis van de PassieWaard, op een druk bezocht feest met cliënten, bezoekers, vrijwilligers en collega’s, symbolisch het stokje overgedragen aan Eveline Schelling, Marijke Tuk en Moniek van Egten.

Trix van Os, directeur bestuurder van Alerimus: “12,5 jaar geleden opende de PassieWaard in Zuid-Beijerland haar gastvrije deuren onder de bezielende leiding van Marjo. We kunnen dankbaar omzien naar fijne jaren waarin velen van die gastvrijheid hebben genoten. Marjo laat ‘haar schepping’ in vertrouwen los maar blijft wel als vrijwilliger aan de PassieWaard en de PassieHoek verbonden.”

Marjo Oosterhuis en Trix van Os

Om Marjo te bedanken voor haar onuitputtelijke inzet en energie kreeg ze een goudkleurige medaille, een vierdaagse reis en een prachtig borststuk van mozaïek, waarna er gezamenlijk geproost werd op 12,5 jaar PassieWaard én alle verdiensten van Marjo – die nu kan gaan genieten van haar welverdiende pensioen.

Marjo bedankte alle aanwezigen en had een persoonlijk geschenk en kunstwerk gemaakt: een levensboom van mozaïek die symbool staat voor alle samenwerkingen en verbindingen die in de afgelopen jaren zijn ontstaan.

Trix: ,,Wij zijn blij dat de PassieWaard en sinds kort huiskamer van de wijk ‘de PassieHoek’, op deze wijze onder de vlag van Alerimus kan voortbestaan en haar unieke karakter kan behouden. Alerimus zal op de achtergrond, als een veilig vangnet, de continuïteit bewaken.”

Voor het 3-in-1 feest in de Eendrachtshoeve was een verrassingsoptreden van zangeres en entertainer Bonnie St. Claire geregeld. Er werd luidkeels meegezongen met de bekende songs – de voetjes gingen van de vloer en de polonaise kon uiteraard niet ontbreken.

Als afsluiter van deze middag werden de prachtige veilingstukken die gemaakt zijn door de cliënten van de PassieWaard, geveild en zongen vrijwilligers en dochter Moniek, Marjo voor de laatste keer toe.

Het was een warme, betrokken, feestelijke en geslaagde middag!


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren