Wil jij ook switchen naar de techniek?

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

Start 1 september 2024 in Nieuwerkerk aan den IJssel met een opleiding op maat in de gloednieuwe Hoppenbrouwers Academy. Hier krijg je les van échte vakmensen en word jij in slechts 3 maanden een gedreven installatiemonteur!

Na het afronden van de opleiding ben jij in staat technische installaties te plaatsen van hoge kwaliteit en werk je regionaal vanuit een Hoppenbrouwers vestiging in Nieuwerkerk aan den IJssel, Breda of Middelharnis. Dat doe je in het begin voornamelijk aan cv-installaties, maar daarna breiden we dit uit met andere producten, zoals hybride warmtepompen en airco’s.

  • Volledig salaris vanaf de eerste opleidingsdag
  • Jaarcontract met daarna zicht op een vast contract
  • Op maat gemaakte opleiding met veel doorgroeimogelijkheden
  • Je krijgt 25 vakantiedagen en 13 atv-dagen

Meer informatie: https://www.werkenbijhoppenbrouwers.nl/vacature/installatiemonteur-verkorte-opleiding-3222

Over Hoppenbrouwers

Hoppenbrouwers is altijd in beweging en bestaat al meer dan 100 jaar. Dé technische dienstverlener die van a tot z ontzorgt. Denk aan het ontwerpen, installeren en onderhouden van elektronische en werktuigbouwkundige installaties. Voor het bedrijfsleven, de industrie, zorginstellingen, scholen en particulieren. Een veiliger, duurzamer, schoner en comfortabeler leven. Daar hebben we jou voor nodig. En met zo’n familiebedrijf van 1.850 collega’s en verschillende vestigingen over heel Nederland is er altijd plek voor je. Gegarandeerd. 1 ding is zeker, hier sta jij als collega op de eerste plek. We leren van én met elkaar. Tijdens leer-werktrajecten of complexe projecten waar je met verschillende collega’s samenwerkt. Tevreden collega’s zorgen voor tevreden klanten. Met als resultaat dat we zijn uitgeroepen tot een van de beste werkgevers binnen onze branche! Iedere dag het beste werk leveren. Daar gaan we voor. Samen. Help je mee?


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren