Overheerlijke Olympische Spelen snacks bij de Notenshop

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

Volgende week beginnen de Olympische Spelen. De hoogste tijd dus om lekkere snacks in te slaan en te genieten van de mooiste sporten! Benieuwd naar welke passende snacks De Notenshop te bieden heeft? Lees dan snel verder en maak De Spelen compleet!

Vanaf 26 juli tot en met 11 augustus vinden de zomerspelen plaats in Parijs. Er zijn maar liefst 32 verschillende sporten en 306 onderdelen die worden uitgeoefend. In de Franse hoofdstad zullen meer dan 10.000 sporters uit 206 verschillende landen in actie komen. Wil jij onze Nederlandse toppers aanmoedigen? Dat gaat natuurlijk het beste onder het genot van een hapje en drankje. En voor die hapjes ben je bij De Notenshop aan het juiste adres!

Ga bijvoorbeeld voor lekkere snabbels, maïs snacks met een barbecue smaak of ga voor borrelnoten en rice crackers, beiden met een heerlijke chili smaak. De keuze is aan jou! Houd je meer van zoete snacks? Ook dan zit je bij De Notenshop goed. Neem een kijkje op de algemene snackpagina en laat je verrassen door het assortiment aan lekkernijen. De keuze is reuze!

Alle sporters zijn er klaar voor, nu jij nog! Neem snel een kijkje op de website van De Notenshop en plaats een bestelling voor de openingsceremonie van start gaat!


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren