Hoeksch Nieuws: 10 Jaar lokaal nieuws uit de Hoeksche Waard

Redactie Hoeksch Nieuws
3 Min Read

Hoeksch Nieuws viert dit jaar zijn 10-jarig jubileum en kijkt met trots terug op een decennium van toewijding aan lokale berichtgeving. Sinds de oprichting in 2014 heeft Hoeksch Nieuws zich bewezen als de grootste en meest invloedrijke nieuwsvoorziening in de Hoeksche Waard.

Oprichting en Groei

Hoeksch Nieuws werd opgericht door Jasper van der Kellen uit Strijen, die met een duidelijke visie op de toekomst van lokaal online nieuws een platform heeft gecreëerd dat is uitgegroeid tot een essentiële bron van informatie voor de regio. Onder zijn leiding heeft Hoeksch Nieuws zich ontwikkeld van een klein lokaal initiatief tot een invloedrijke nieuwsorganisatie die het belang van digitale verslaggeving onderstreept.

Impact en Betrokkenheid

Dankzij de inzet en visie van Jasper van der Kellen heeft Hoeksch Nieuws een sterke band opgebouwd met de gemeenschap. Het platform heeft door de jaren heen talrijke lokale verhalen belicht, belangrijke nieuwsitems gebracht en een plek gecreëerd voor inwoners om gehoord te worden. De betrokkenheid bij de regio en de inzet voor online journalistiek hebben bijgedragen aan de groei en het succes van Hoeksch Nieuws. Ook de columns en video’s op het platform hebben een belangrijke rol gespeeld in het versterken van de lokale betrokkenheid en het uitbreiden van ons aanbod.

Lokaal online nieuws: De toekomst

Hoeksch Nieuws erkent dat lokaal online nieuws de toekomst is van informatieve verslaggeving. De digitale aanpak stelt ons in staat om snel, toegankelijk en interactief verslag te doen van lokale gebeurtenissen. Met voortdurende investeringen in technologie en digitale platforms blijven we ons aanpassen aan de behoeften van onze lezers en de trends in de media.

Viering en vooruitblik

Bij ons 10-jarig jubileum vieren we de hoogtepunten van de afgelopen decennia en kijken we vooruit naar verdere innovatie en uitbreiding. We blijven ons inzetten voor het verbeteren van onze verslaggeving en het versterken van onze rol als de belangrijkste nieuwsbron voor de Hoeksche Waard.

Dank aan onze lezers

Hoeksch Nieuws bedankt zijn lezers, partners en medewerkers voor hun voortdurende steun en betrokkenheid. Zonder jullie zou ons succes niet mogelijk zijn. Samen blijven we bouwen aan een toekomst waarin lokaal online nieuws centraal staat.

Blijf op de hoogte van alle nieuws en updates door Hoeksch Nieuws te volgen op de socials en via de nieuwsbrief.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren