Weersverwachting voor de Hoeksche Waard: Zonnige Start van de Week, Later Mogelijke Regen

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Zonsopkomst in Zuid-Beijerland - Foto Hanno Brand

Hoeksche Waard – De inwoners van de Hoeksche Waard kunnen zich opmaken voor een gevarieerde weersweek. De komende dagen begint de week met zonnige perioden en aangename temperaturen, maar later in de week kunnen er buien optreden.

Maandag 22 juli start de week met een stralende zon en temperaturen die oplopen tot 25 graden Celsius. Er waait een zwakke tot matige westenwind, ideaal voor een dagje buiten.

Dinsdag 23 juli houdt het zonnige weer aan, met temperaturen rond de 26 graden. De wind draait iets naar het zuidwesten en blijft matig, wat zorgt voor een aangename zomerse dag.

Woensdag 24 juli stijgt de temperatuur verder naar 28 graden. Er is veel zonneschijn, maar in de loop van de middag kunnen er enkele stapelwolken ontstaan. De kans op neerslag is echter nog klein.

Donderdag 25 juli wordt het wederom warm, met temperaturen rond de 27 graden. De luchtvochtigheid neemt toe, wat het benauwder maakt. In de namiddag en avond neemt de kans op enkele onweersbuien toe.

Vrijdag 26 juli brengt verandering met zich mee. De dag begint nog droog met enkele zonnige perioden, maar in de loop van de dag neemt de bewolking toe en kunnen er verspreid over de regio buien vallen. De temperaturen dalen naar een maximum van 24 graden.

Het weekend van 27 en 28 juli  ziet er wisselvallig uit. Zaterdag kunnen er opnieuw enkele buien vallen, vooral in de middag. De temperatuur ligt rond de 22 graden. Zondag blijft het grotendeels droog met af en toe zon en een maximumtemperatuur van 23 graden.

Al met al begint de week zonnig en warm, maar later in de week neemt de kans op regen en onweersbuien toe.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren