Dionne Boekhoud – van der Veer uit Oud-Beijerland brengt kinderboek Poepjespoedel uit!

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

Op vrijdag 26 juli verschijnt het nieuwe boek Poepjespoedel van Dionne Boekhoud – van der Veer uit Oud-Beijerland. In speelse verhaaltjes vol rijm leert de jonge lezer dat het belangrijk is om je huisdier goed te verzorgen. Dit prentenboek vol humor wordt uitgegeven door Uitgeverij Boekscout.

“Poepjespoedel” is een grappig verhaal over een prachtige witte poedel die plotseling last krijgt van scheetjes. Ze schaamt zich en gaat op zoek naar hulp bij verschillende dieren zoals een flamingo, een aap en een giraffe. Elk dier geeft haar ander eten in de hoop het probleem op te lossen, maar dat leidt alleen tot nog gekkere situaties en vreemde veranderingen bij de poedel. Het verhaal zit vol met rijm en humoristische geluiden, wat het extra leuk maakt om te lezen. Het laat zien hoe gekke dingen kunnen gebeuren en benadrukt op een speelse manier hoe belangrijk het is om goed voor je huisdier te zorgen.

Over Dionne

Dionne met haar kinderen

Dionne Boekhoud, moeder van vier jonge kinderen, brengt vele avonden door naast hun bedden voor het slapengaan. Haar kinderen vragen dan altijd of ze bij hen wil blijven om verhalen te vertellen. Dit ritueel is voor hen een speciale tijd, waarin ze samen de leukste, grappigste en meest fantasierijke verhalen bedenken en beleven. Dionne’s verhalen zijn een bron van plezier en creativiteit voor haar kinderen. Eén van de favoriete verhalen, “Poepjespoedel”, is op deze manier ontstaan. Het is een voorbeeld van de magische momenten die ze samen delen voor het slapengaan.

Het boek is hier te bestellen: https://www.boekscout.nl/shop2/boek/9789465091914#


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren