Het Summer Camp 2024 was een succes!

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Foto HW Actief

Hoeksche Waard Actief heeft in de eerste week van de zomervakantie het Summer Camp georganiseerd. Drie dagen lang kwamen er 80 kinderen sport- en cultuuractiviteiten doen. Het was een groot succes, mede door de partners die meegeholpen hebben.

Het Summer Camp vond van 16 t/m 18 juli plaats voor kinderen van 7 t/m 12 jaar. Dit jaar voor het eerst op drie verschillende locaties. Uit de hele Hoeksche Waard kwamen de kinderen naar Strijen, Oud-Beijerland en Mijnsheerenland, waar elke dag een vol programma op hen wachtte. Zo hebben de kinderen kennis gemaakt met tennis vanuit TV Bonaventura, met dans vanuit Sport- en dansstudio Binnenmaas, met boksen/bootcamp vanuit Sport Boutique 32, met skateboarden vanuit Skateland Rotterdam, met atletiek vanuit AV Spirit, met hockey vanuit HC de Hoeksche Waard, met voetbal vanuit VV SHO en ze hebben een workshop communiceren d.m.v. muziek gekregen vanuit Melatti Music. Daarnaast hebben we gebruik gemaakt van de faciliteiten van het Recreatieoord Binnenmaas, zoals het zwembad en de speeltuin.

De kinderen kregen elke dag een gezonde lunch, inclusief fruit, gesponsord door Jumbo ‘s-Gravendeel. Op donderdagavond hebben we ook met de kinderen gegeten. Het toetje werd gesponsord door JOGG Hoeksche Waard. Na het avondeten kwamen de ouders nog even kijken en sloten we samen het Summer Camp af.

We kijken weer terug op een mooie editie van het Summer Camp. Er is met veel plezier samen gesport en er is kennis gemaakt met nieuwe sporten.

Hoeksche Waard Actief bedankt alle partners en de kinderen voor hun bijdrage en deelname, het was een groot succes!


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren