Stichting ANDERS daagt ondernemers in de Hoeksche Waard uit om een stukje van hun unieke diensten, producten en talenten kosteloos beschikbaar te stellen

Redactie Hoeksch Nieuws
3 Min Read

Slachtoffers  van huiselijk geweld zoekt acuut een slotenmaker die haar sloten vervangt voor haar veiligheid.  Na ernstig ongeluk en langdurige revalidatie is de tuin enorm verwaarloosd maar de reservepot leeg, welke hovenier pakt deze uitdaging op? Vloer kapot door lekkage. Geen verzekering door eerdere schulden, mogen we jou bellen als vloerenleverancier? Zomaar een paar hulpvragen die vrijwel dagelijks binnenkomen bij stichting ANDERS. Na bijna 4 jaar stichting ANDERS Rotterdam staat er een bewezen concept om mensen in kwetsbare situaties te verbinden aan maatschappelijk betrokken ondernemers. 

Stichting ANDERS daagt ondernemers uit om een stukje van hun unieke diensten, producten en talenten kosteloos beschikbaar te stellen aan mensen in de samenleving die dát keihard nodig hebben. De hulpvrager mag vervolgens een goede daad doorgeven, de Pay it Forward. Met elkaar ontdekken we steeds opnieuw hoe mooi het is om te geven en ontvangen. Want geven maakt rijk!  Door een groeiend aantal ondernemers in het Rotterdamse netwerk vanuit de Hoeksche Waard, die ook graag in hun eigen omgeving het verschil willen maken gaan we dan ook de volgende stap zetten: ANDERS Hoeksche Waard.

Jan van Vliet is sinds 2022 betrokken bij het werk van stichting ANDERS Rotterdam. Geen dag is hetzelfde maar toch kriebelde het om ook in ‘zijn eigen’ Hoeksche Waard aan de slag te gaan. Verschil kunnen maken in de levens van mensen is toch immers het mooiste wat er is. Na een periode van vooronderzoek en gesprekken voeren wordt het tijd voor de volgende stap. Bouwen aan een ANDERS netwerk Hoeksche Waard.

Dus ben jij ondernemer of hulpverlener en wil je verder geïnformeerd worden over het werk van stichting ANDERS: neem contact op om samen een kopje ko   ie of thee te drinken!

Ben je op een andere manier geïnteresseerd of wil je meer info over hoe je kunt bijdragen: ook altijd welkom om het gesprek aan te gaan. Contact opnemen met Jan kan door een mail te sturen naar: [email protected].

Kijk voor uitgebreide info over stichting ANDERS ook eens op onze website: https://stichtinganders.nl/ en https://stichtinganders.nl/hoekschewaard


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren