Inboedel voormalige Albert Heijn in ‘s-Gravendeel onder de hamer

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
De lege AH Winkel in 's-Gravendeel - Foto Purper Internet Veiling.

De complete inboedel van de voormalige Albert Heijn die sinds 25 mei dit jaar gesloten wordt geveild.  Wie wil mee bieden op de inboedel kan dat doen via deze link. Op 2 augustus is er een  besloten kijkdag waar mensen die zich via deze link hebben  aangemeld voor de veiling een kijkje kunnen nemen in de voormalige supermarkt.

Toekomst winkel. 

Wie er in het pand komt, wordt binnenkort duidelijk. Dat zegt Femke Bos van vastgoedbedrijf Annexum, verhuurder van het pand tegen Distrifood. ‘We zijn druk in gesprek met verschillende partijen. We merken dat er genoeg appetite is vanuit de supermarktbranche voor deze locatie. Hoogstwaarschijnlijk wordt het een supermarkt, maar dat  weten we pas zeker als de handtekening staat. Mogelijke namen die nu nog rond gaan zijn de Aldi Supermarkt en de Hoogvliet Supermarkt. Dirk van den Broek schijnt aangegeven te hebben het pand te klein te vinden en is afgehaakt.

 

1 van de veilingobjecten – Foto Purper Internet Veiling.

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren