Wielewaal gaat ook in Klaaswaal van start! Chauffeurs gezocht voor de Wielewaal Klaaswaal!

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

 

 

Goed nieuws voor de bewoners van Klaaswaal! Vanaf 1 September gaat de Wielewaal ook rijden in Klaaswaal!


Voor wie is een ritje met de Wielewaal
Klaaswaal?

Even naar de kapper, naar een kennis, een boodschap doen bij de supermarkt of naar de dokter? Voor deze alledaagse en soms noodzakelijke bezigheden wilt u niet altijd anderen inschakelen omdat u zelf niet over eigen vervoer beschikt. Daarom is er de Wielewaal, een auto die u van A naar B brengt (en weer terug).

De Wielewaal brengt u op uw afspraak en weer naar huis….. gemak dient de mens! En dat ook nog eens gratis! De Wielewaal is een auto die bestuurd wordt door vrijwilligers. In de Wielewaal is ruimte voor drie passagiers, een rollator of opvouwbare rolstoel en een boodschappentas.

Heeft u vervoer nodig, bel dan 085 369 51 81!


Word chauffeur van de Wielewaal Klaaswaal!

Wij zijn op zoek naar (nieuwe) chauffeurs voor de Wielewaal Klaaswaal, de haal- en brengservice, waarmee senioren en mindervaliden in Klaaswaal vanaf 1 september 2024 kunnen worden vervoerd.

Zoek jij een zinvolle vrijetijdsbesteding, vind jij autorijden leuk en wil je graag je dorpsgenoten helpen? Ben jij één dagdeel per één of twee weken beschikbaar én in het bezit van rijbewijs B? Dan staat niets je in de weg om chauffeur van de Wielewaal Klaaswaal te worden!

Even wegwijs worden in het rijden met de Wielewaal, een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en een vrijwilligersovereenkomst zijn benodigd en je bent er helemaal klaar voor.

Ben je nieuwsgierig geworden, heb je interesse of vragen? Stuur dan een e-mail naar het secretariaat van de Stichting Lokaal Vervoer De Wielewaal Hoeksche Waard: [email protected] . Graag erbij vermelden dat het gaat om de Wielewaal Klaaswaal.

Wij verwelkomen je graag als chauffeur van de Wielewaal Klaaswaal!


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren