Mevrouw Hoek-Tuk uit ’s-Gravendeel is 102 jaar geworden! 

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Op 29 juli bereikte mevrouw de leeftijd van 102 jaar. - Foto: Arie Kievit

Mevrouw A. Hoek-Tuk is vandaag 102 jaar geworden. Locoburgemeester Adriaan van der Wulp kwam op verjaardagbezoek en feliciteerde haar namens het gemeentebestuur met bloemen en bonbons.

Ze is op 29 juli 1922 geboren in Numansdorp. Ze trouwde in 1949 en haar man overleed helaas op 55-jarige leeftijd. Na het huwelijk gingen ze in de Oranjestraat in Klaaswaal wonen. Daar heeft ze 73 jaar gewoond voordat ze op 9 mei 2022 een appartement in zorgcentrum Immanuël in ‘s-Gravendeel betrok. Daar woont ze nu nog met plezier en wordt ze heel goed verzorgd.

Haar ogen en oren laten haar helaas steeds meer in de steek, maar ze leest nog elke morgen haar krant en ook het journaal wordt gevolgd. Verder geniet ze van de activiteiten die georganiseerd worden in Immanuël. Met haar eetlust is gelukkig ook niets aan de hand.

Positief en belangstellend

Toch vindt ze oud worden een steeds grotere opgave. Ze raakt steeds meer zelfstandigheid kwijt en dat vindt ze heel erg. Maar ze blijft positief en belangstellend!

Mevrouw Hoek heeft een dochter en een schoonzoon en een zus die kortgeleden de leeftijd van 96 jaar bereikte.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren