Ongeval op de A16 richting Rotterdam, Files beginnen bij Kiltunnel: Ernstige hinder tot ongeveer 15.00 uur.

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

De A16 richting Rotterdam is dicht bij Dordrecht na een ongeval. Het verkeer kan vanaf knooppunt Zonzeel omrijden via Gorinchem. De afhandeling duurt tot ongeveer 15:00 uur.

Het ongeval gebeurde rond 11:00 uur. Op een betrokken voertuig stonden meerdere containers. Die zijn op de weg beland en de inhoud daarvan ligt verspreid over de rijbaan. Naast bergingswerkzaamheden, voeren we ook opruimwerkzaamheden uit.

Weggebruikers richting Rotterdam kunnen vanaf knooppunt Zonzeel omrijden via de A59, A27 en de A15. Zij volgen de borden ‘Utrecht’. Dit geldt ook voor het verkeer dat de omleiding volgt voor de werkzaamheden aan de A4 en de A29.

Via onze openbare verkeerscamera kun je live meekijken tijdens de afhandeling van dit incident.

Update 11:39 uur

Het verkeer dat vast staat voor het ongeval wordt onder begeleiding weggeleid. Zo kunnen zij hun weg vervolgen. We verwachten de A16 in de loop van de middag (rond 15:00 uur) vrij te geven. Tot die tijd dienen weggebruikers richting Rotterdam rekening te houden met extra reistijd.

Update 12:13 uur

Het ongeval is gebeurd op de omleidingsroutes van de werkzaamheden aan de A4 en de A29. Kom je vanuit Bergen op Zoom? Dan adviseren we om via de A58 richting knooppunt Zonzeel te rijden in plaats van de A17. Dan vermijd je de file die ontstaan is op die weg.

Vanaf knooppunt Zonzeel kun je rijden via de omleidingsroute richting Rotterdam (A59, A27 en de A15).


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren