Ben jij ook zo trots op de Hoeksche Waard? Koop het Kinderpaspoort Hoeksche Waard voor je kinderen

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

Koop nu hét Kinderpaspoort Hoeksche Waard, hiermee kunnen kinderen tot en met 15 jaar op avontuur in de Hoeksche Waard. Er is veel te doen bij lokale ondernemers, molens, (kinder)boerderijen,  het Hoeksche Waards Landschap, Fort Buitensluis en het museum in Heinenoord en in Strijen.

Het paspoort staat boordevol leuke en leerzame activiteiten. Denk aan speurtochten, skate clinics, ponyrijden op de manege, het behalen van een traptrekker-rijbewijs, en knutselactiviteiten waar je je creativiteit de vrije loop kunt laten. En niet te vergeten de activiteiten van de plukdagen en oogst.Elke week komen er nieuwe activiteiten bij, dus er is altijd iets spannends te doen!

Hoe werkt het? Bij elke activiteit die je doet, ontvang je een stempel in je kinderpaspoort. Heb je zes stempels verzameld? Dan mag je na de zomervakantie gratis naar de speeltuin van het  Recreatieoord Binnenmaas. Bovendien krijg je met het kinderpaspoort leuke kortingen en kun je leuke attenties ophalen.

Alle informatie over de activiteiten, verkooppunten, agenda en kortingen vind je op www.trotsophw.nl Hier kun je ook zien welke activiteiten er allemaal zijn en plannen maken voor jouw volgende avontuur.

Wil jouw (sport)vereniging of bedrijf binnenkort iets leuks voor kinderen met het kinderpaspoort Hoeksche Waard organiseren, laat het ons weten.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren