Restaurant Smaek in ‘s-Gravendeel opent zijn deuren in het Seuterdorp

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

’s-Gravendeel – Vandaag opent Restaurant Smaek, gelegen aan Weegje 3 in ‘s-Gravendeel, officieel zijn deuren in dienstencentrum het Weegje. Dit betekent een nieuwe culinaire aanwinst voor het seuterdorp.

Namens de Gemeente Hoeksche Waard feliciteerde Wethouder Paul Boogaard  de jonge ondernemers Annette Hooghwerff  uit Strijen en Matthijs van Ginkel  uit Zaltbommel met hun prachtige restaurant. Restaurant Smaek biedt een uitgebreide menukaart en is geopend van dinsdag tot en met zaterdag. De lunch wordt geserveerd vanaf 12:00 uur en het diner vanaf 17:00 uur.

De komst van Restaurant Smaek wordt met veel enthousiasme ontvangen door de lokale gemeenschap. Hooghwerff en Van Ginkel, beiden ervaren in de horeca, zijn vastberaden om hun gasten te verwennen met heerlijke gerechten en een gastvrije sfeer.

Wij wensen Restaurant Smaek en de ondernemers veel succes!

Opvolger van Zorgwaard restaurant Nonna

Na zestien jaar kwam er in januari een einde aan Restaurant Nonna in ‘s-Gravendeel. Restaurant Nonna, dat werd geëxploiteerd door de stichting Zorgwaard, is jarenlang een begrip geweest als restauratieve voorziening voor de inwoners van ‘s-Gravendeel en omgeving. Per 1 januari 2024 zal ‘Nonna’ echter haar deuren sluiten.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren