Roei Clinics op de Binnenmaas

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
De roeiafdeling van de Watersportvereniging gaat starten met Roei Clinics. Wil je eens een wat sportievere activiteit, team-building of wil je gewoon eens wat anders dan kan dit nu vanaf WSV Binnenmaas georganiseerd worden.

Denk hierbij aan:
– Bedrijfsuitje met daarbij een complete lunch, clinic leren roeien door instructeurs en daarna een heuse roeiwedstrijd op de Binnenmaas.
– Familie uitje, breng eens wat competitie in de familie en doe een clinic, onder genot van een drankje, hapje, lunch of wat anders leer je roeien, je roeit eens tegen elkaar en je hebt zeker veel plezier.
– Vrienden uitje, wil je wat sportiefs doen met vrienden en een keer een een andere uitdaging; een roeiclinic is hiervoor een uitgelezen gelegenheid.
Mogelijkheden zoals borrelplanken, lunchen, bubbels alles kan geregeld worden er is niet snel iets te gek zolang het gecombineerd is met roeien. Wil je het geheel met foto’s en video vastgelegd hebben, ook dat regelen we voor je.

Vanaf midden Augustus  zijn er met name door de weeks nog voldoende mogelijkheden beschikbaar, informeer voor mogelijkheden en tijdsloten via email : [email protected]

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren