Wandel Feest Hoeksche Waard parcours biedt wandelaars dit jaar nog meer gezelligheid

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Foto Casper Streefkerk

De derde editie van Wandel Feest Hoeksche Waard op zaterdag 14 september 2024 belooft de deelnemers weer veel (muzikale) verrassingen. Na twee uitverkochte edities zijn er voor de aankomende editie nog een beperkt aantal startbewijzen beschikbaar.

Parcours vol verrassingen

“Op het parcours is er dit jaar nog meer gezelligheid voor de deelnemers.” vertelt Vincent van Heijningen, die samen met Kjeld van Dijk en Erwin Bouman zorg draagt voor de organisatie van Wandel Feest Hoeksche Waard. “Dit jaar zijn er weer extra muziekpunten en nieuwe locaties aan de route toegevoegd waar deelnemers een kijkje kunnen nemen.” Vanaf de Kees Verkerkbaan in Puttershoek kunnen de wandelaars kiezen uit routes van 12,5 km en 25 km. Op beide routes zijn dit jaar meer dan 10 muziekpunten. Zo treden net als afgelopen jaar onder andere zangkoor Waanzingig, de Seutershotters en Polderzangers den Driesprong op. Nieuw dit jaar zijn onder andere optredens van Muziekduo De Verbinders en saxofonisten. Daarnaast kunnen de deelnemers een kijkje nemen bij bijzondere locaties aan de route. Nieuw dit jaar is dat de kerken in Strijen en de Sint Anthoniepolder hun deuren openen, net als Kijktuin de Kleine Vos. Koffiepunt 40 opent dit jaar speciaal voor de deelnemers hun terras. De gezellige stempelposten zijn dit jaar bij Groenteman B. Kooy in Maasdam, Hoeksche Zuivel, Hoeksch Vlees en Ons Proeflokaal in Strijen. Na 12,5 of 25 km wandelen is er een finish feest met live muziek en foodtrucks bij de Kees Verkerkbaan in Puttershoek.

Grootste sportevenement in de Hoeksche Waard

De organisatie verwacht ook dit jaar weer uit te verkopen met maar liefst 2.000 wandelaars aan de start. Hiermee groeit Wandel Feest Hoeksche Waard verder door tot het grootste sportevenement in de Hoeksche Waard. Startbewijzen voor de laatst beschikbare startwaves zijn – zolang de voorraad strekt – aan te schaffen via de website www.wandelfeesthw.nl


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren