Brandweer ‘s-Gravendeel zorgt voor verfrissing en plezier met waterfeestje in de Speeltuin

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Foto:Jannet Herweijer

S-Gravendeel – – Op een snikhete zomerdag zoals vandaag was een beetje verkoeling meer dan welkom, en de Brandweer ‘s-Gravendeel wist precies hoe ze dat moesten aanpakken. Vanavond organiseerden ze een verrassend waterfeestje voor jong en oud in de speeltuin aan de Atalanta. Binnen no-time werd de speeltuin omgetoverd tot een verfrissende waterspeeltuin, tot groot plezier van de aanwezigen.

De brandweer zette hun brandspuiten om in gigantische sproeiers, waardoor kinderen konden schommelen en glijden in heerlijk verfrissend water. Het gegiechel en gejuich was niet van de lucht terwijl de jonge bezoekers door het water renden en speelden. Maar het hoogtepunt van de avond was ongetwijfeld de kans om zelf een echte brandweerspuit te bedienen. Iedereen, jong en oud, mocht spuiten in elke richting die ze maar wilden, en veel toeschouwers gingen dan ook afgekoeld en verfrist naar huis.

“Het was geweldig om te zien hoe iedereen genoot,” zei een woordvoerder van de brandweer. “Met deze hitte wilden we iets speciaals doen voor de gemeenschap, en wat is er nu beter dan een spontaan waterfeestje? Iedereen had plezier, en het was voor ons ook een mooie manier om te laten zien dat we meer doen dan alleen branden blussen.”

Het evenement was een groot succes en zorgde voor een welkome afwisseling tijdens de warme zomeravond. De Brandweer ‘s-Gravendeel liet met dit initiatief opnieuw zien dat ze van alle markten thuis zijn, niet alleen in noodgevallen, maar ook als het gaat om het creëren van plezier en verbinding in de gemeenschap.

Met dit onvergetelijke waterfeestje hebben ze de harten van de inwoners van ‘s-Gravendeel weer een stukje sneller doen kloppen, maar vooral op een hele verfrissende manier!

De Brandweer in ‘s-Gravendeel is opzoek naar versterking in het korps, bezoek voor meer info www.gabijdebrandweer.nl

Foto: Jannet Herweijer

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren