Echtpaar Van der Hoeven-Karremans uit Oud-Beijerland viert diamanten jubileum

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Echtpaar Van der Hoeven-Karremans met wethouder Boogaard - Foto Arie Kievit

Het is vandaag 60 jaar geleden dat meneer H.J. van der Hoeven (82) en mevrouw K. van der Hoeven- Karremans (80) uit Oud-Beijerland elkaar het jawoord gaven. Wethouder Paul Boogaard ging vanmiddag langs met een mooie bos bloemen. Hij feliciteerde hen namens het gemeentebestuur met dit diamanten jubileum.  

Meneer begon als stuurman op de grote handelsvaart en maakte verre reizen. Toen het echtpaar net getrouwd was, is mevrouw zelfs een keer 7 maanden mee geweest op een grote tocht. Later werd hij ladinginspecteur in de havens in Rotterdam. Hij eindigde zijn carrière bij de Nederlandse Arbeidsinspectie van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, op het kantoor in Rotterdam.  Mevrouw werkte aan het begin van hun huwelijk bij Koni in Oud-Beijerland, totdat ze kinderen kregen. Toen de kinderen groter waren, werkte ze in de thuiszorg. Dat heeft ze tot aan haar pensioen gedaan. Het echtpaar kreeg 2 kinderen (een dochter en een zoon) en 3 kleinkinderen.

Vervelen doen ze zich niet. Zo is mevrouw vrijwilliger bij een stichting die kleding ophaalt voor Roemenië. Ze sorteert alles uit en zorgt dat alles schoon naar Roemenië gebracht kan worden. Meneer helpt daar graag aan mee. Verdere hobby’s zijn tuinieren en samen fietsen.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren