Strijen en SSS finalisten Eeuwelingen Toernooi bij OSV Oud-Beijerland

1 Min Read

Op dinsdagavond vond de aftrap plaats op het terrein van OSV Oud-Beijerland aan de Langeweg van de vierde editie van het Eeuwelingen Toernooi.

Strijen won onder leiding van arbiter Tim Kruithof met 1-2 (rust 1-0) van OSV. In de wedstrijd tussen SSS en Gravendeel was het onder leiding van arbiter Jacques Kleinkramer SSS, dat na een 2-2 eindstand (rust 1-0) de strafschoppen beter wist te benutten.

Zaterdag 17 augustus zullen Strijen en SSS dan ook strijden om de toernooi-overwinning, terwijl OSV en Gravendeel voluit zullen gaan voor de derde plaats. Beide wedstrijden zullen aanvangen om 14.30 uur.OSV won de editie 2023 bij Strijen dankzij een 0-2 overwinning tegen SSS.