Uitkomsten Hoeksch huisbezoek bij 75 plussers

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Over de hele Hoeksche Waard vinden er Hoeksche huisbezoeken door de gemeente plaats. Een groep van ruim 30 vrijwilligers gaat op bezoek bij zelfstandig wonende 75-plussers om te vragen hoe het met hen gaat en te horen welke behoeften en vragen zij hebben op het gebied van wonen, zorg en welzijn. Vorig jaar hebben 1.034 75-plussers per brief een aanbod ontvangen voor zo’n Hoeksch huisbezoek. De 75-plussers konden zelf aangeven of een huisbezoek gewenst is; 548 ouderen hebben hier positief op gereageerd.

Alle informatie uit deze huisbezoeken is anoniem verwerkt in een rapportage. Deze informatie brengen de ouderenadviseurs van de gemeente onder de aandacht bij verschillende afdelingen binnen de gemeente en bij verschillende organisaties in de Hoeksche Waard. Graag delen we de uitkomsten hiervan met u. De volledige rapportage van de huisbezoeken is te lezen in de Rapportage uitkomsten Hoeksch huisbezoek 2023 Gemeente Hoeksche Waard.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren