Shantykoor De Hoeksche Waard verovert harten in Odensehuis Hoeksche Waard

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Oud-Beijerland – Onder het motto “Je komt altijd op tijd” verwelkomde het Odensehuis Hoeksche Waard op vrijdagmiddag 16 augustus het Shantykoor De Hoeksche Waard voor een optreden dat zowel op tijd als vol energie werd uitgevoerd. Onder leiding van dirigente en accordeoniste Paula van Wanrooy zorgden de koorleden en musici vanaf 13.30 uur voor een muzikale middag die tot 15.00 uur duurde en het publiek volop liet genieten.

De gezellige sfeer in het Odensehuis werd versterkt door de interactie tussen het koor en de aanwezigen. Paula van Wanrooy raakte tijdens het optreden in gesprek met enkele bezoekers, waaronder mijnheer Wim op de eerste rij en een jonge, enthousiaste deelnemer genaamd Robert, die vol overgave meezong. Het was duidelijk dat de muziek vreugde bracht, wat te merken was aan de glimlachen en het meezingen van de aanwezigen.

De gastheer van het Odensehuis was onder de indruk van het optreden en sprak de wens uit om het Shantykoor De Hoeksche Waard snel weer terug te zien. Gezien het succes van deze middag, lijkt dat een belofte die zonder twijfel zal worden ingelost.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren