Fortuna Be Quick wint bij Herkingen 55

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Foto en verslag: Sander Schilperoort

Afgelopen zaterdag vervolgde Fortuna Be Quick de oefencampagne voor het nieuwe seizoen met een klinkende 0-3 zege bij vierdeklasser Herkingen ‘55.

In een aantrekkelijke partij kwam de ploeg van trainer Pascal van den Hoek na een kwartier op een 0-1 voorsprong toen een vloeiende aanval, opgezet door Dylan de Vroed en Thimo Herrewijnen, door Joeri Heistek werd afgerond. Aan de overzijde was de formatie van oefenmeester Ron van Neck weinig succesvol in de afwerking. Een inzet van Brandon Masseurs belandde in de 38ste minuut op de kruising en even later was Patrick van de Ochtend doelman Bryan Huijzers al voorbij, maar gleed Fortuna Be Quick- verdediger Nick van Prooijen de bal nog in extremis uit de gapend lege doelmond.

 

Na de onderbreking bleven beide ploegen de aanval zoeken en kopte na een kwartier de vrijgelaten Youri Bazen namens Herkingen tegen de paal. De bezoekers waren doeltreffender want Jacco Vink scoorde op aangeven van Thimo Herrewijnen tweemaal en trof bovendien nog met een daverend afstandsschot de lat boven keeper Sam Dubois, 0-3.

Na afloop was coach Pascal van den Hoek een tevreden mens: “we hebben erg volwassen en gedisciplineerd gespeeld, het tempo bepaald en de regie gehad; naast het harde werken viel mij het getoonde spelplezier op”.

 

Basisopstelling: Bryan Huijzers, Nick van Prooijen (45’ Ruben van Bergeijk), Ricardo Hoogwerf, Jesse Colijn (45’ Justin Munne) Rick Wijnbeek, Sander van der Giesen (45’ Nardo Tol), Thomas van Peperstraten (65’ Sander van der Giesen), Jacco Vink (45’ Indy Reedijk), Joeri Heistek (65’ Jacco Vink), Thimo Herrewijnen, Dylan de Vroed.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren