Chr. Hoekschewaards Mannenkoor hervat repetities – Gastzangers welkom

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Het Christelijk Hoekschewaards Mannenkoor (CHMK) hervat op maandagavond 26 augustus om 20.00 uur zijn repetities. Deze vinden wekelijks plaats in een van de bijzalen van de Gereformeerde kerk in Puttershoek, Rembrandtstraat 1, onder leiding van dirigent Lennert Knops.

Gastzangers zijn van harte welkom om vrijblijvend mee te zingen tijdens de repetities. Dit biedt hen de mogelijkheid om te ervaren of het koor bij hen past, waarna ze kunnen beslissen of ze lid willen worden.

Op zaterdagavond 28 september staat een kooravond gepland in de Hervormde kerk van ’s-Gravendeel, samen met het Christelijk Nationaal Koor. Het CHMK zal vanaf 26 augustus intensief repeteren ter voorbereiding op dit evenement. Gastzangers kunnen zelf bepalen of ze tegen die tijd willen deelnemen aan het concert.

Voor meer informatie kunnen geïnteresseerden contact opnemen met de secretaris, Dick Langeveld, via telefoonnummer 078-673 2688 of per e-mail: [email protected]


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren