Bonje met de buren? Buurtbemiddeling houdt een drietal spreekuren in de Bibliotheek Hoeksche Waard.

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto Pixabay

Hoeksche Waard – Buren hebben niet altijd in de gaten dat zij elkaar overlast bezorgen. Daarom is het goed om eerst zelf de buren te benaderen en op een rustige toon te vertellen dat iemand last ondervindt van bepaalde dingen. Als blijkt dat het vaak voorkomt en buren er samen niet uitkomen dan is het tijd om hulp in te roepen. Buurtbemiddeling houdt een drietal spreekuren in de Bibliotheek Hoeksche Waard.

Een conflict kan leiden tot pesterijen of ruzie. Soms is er zelf helemaal geen contact meer mogelijk. Dan gaan mensen elkaar ontwijken of negeren. Wie er met de buren samen niet uitkomt kan de hulp van buurtbemiddeling inroepen. Buurtbemiddeling brengt buren met elkaar in gesprek als ze dat zelf lastig vinden. Op deze manier helpt het om te voorkomen dat conflictsituaties uit de hand lopen.

Buurtbemiddeling Hoeksche Waard houdt spreekuren in de Bibliotheek Hoeksche Waard. Daar kan iedereen terecht met vragen over conflictsituaties met de buren. Toegang is gratis en aanmelden is niet nodig.

  • Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum: dinsdag 10 september 13:00 – 14:00 uur
  • Bibliotheek Numansdorp: dinsdag 24 september 14:00 – 15:00 uur
  • Bibliotheek ‘s-Gravendeel: maandag 14 oktober 14:00 – 15:00 uur


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren