Oogcafé Hoeksche Waard is op maandag 26 augustus dé plek waar alle zintuigen voor kaas aan bod komen!

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Foto Pixabay

Elke laatste maandag van de maand in 2024 wordt er een Oogcafé georganiseerd bij Boezem &Co aan de Bezoemsingel 7 in Oud-Beijerland. Het Oogcafé Hoeksche Waard is dé plek waar alle zintuigen aan bod komen! Het café is in de eerste plaats bedoeld voor alle inwoners van de Hoeksche Waard en omstreken met een oogaandoening of een zichtprobleem. Maar uiteraard zijn ook partners, familieleden, vrienden of andere geïnteresseerden van harte welkom.

Maandag 26 augustus: alles over kaas, inclusief proeverij

Veel mensen met een visuele beperking gaan hun andere zintuigen beter gebruiken. In het Oogcafé van 26 augustus worden de zintuigen ruiken, smaak en horen op de proef gesteld. Kaasspecialist Jaap van Jaap & Ellen uit Oud-Beijerland maakt die middag zijn opwachting en neemt de deelnemers mee naar de wereld van kaas. Wat is kaas, wat zijn de verschillen, is het gezond, hoelang is het houdbaar en hoe kan je kaas het beste bewaren? Allemaal vragen waarop die middag antwoord wordt gegeven. Inloop is vanaf 14.00 uur. De middag duurt tot ongeveer 16.00 uur.

Wilt u aanwezig zijn?

Stuur dan een e-mail naar [email protected] Vervoer nodig of heeft u nog andere vragen? Neem contact op met Welzijn Hoeksche Waard via telefoonnummer
088 – 730 89 00.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren