Rien Poortvliet Museum op Tiengemeten bestaat 15 jaar!

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto PR

Op zaterdag 7 september 2024 viert het Rien Poortvliet Museum zijn 15-jarig jubileum op Tiengemeten, samen met de oogstdag van het Landbouwmuseum. Bezoekers kunnen genieten van de expositie “Toen…”, met originele werken van Rien Poortvliet en deelnemen aan rondleidingen.

Voor kinderen zijn er activiteiten zoals knutselen op de kabouterzolder, een kabouterpad, en traditionele kinderspelen. Op het grasveld kunnen bezoekers schilderen en genieten van optredens door de Polderzangers en een folkloristische kostuumgroep uit Dordrecht. Bovendien wordt er een originele inkttekening van Rien Poortvliet verloot. Alle activiteiten vinden plaats van 11.00 tot 16.00 uur, en elk uur vertrekt de pont vanaf Nieuwendijk. Combi-kaarten voor volwassenen kosten €7,50, en kinderen tot en met 12 jaar hebben gratis toegang. Mis deze unieke dag niet! Verdere informatie is te vinden op de website https://rienpoortvlietmuseum.nl/


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren