Afsluiting Heinenoordtunnel dit Weekend richting Rotterdam geannuleerd

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Op de tunnelingangen prijkt inmiddels de naam. De grijze dienstgebouwen krijgen nog een nieuwe gevelbekleding. De constructie hiervoor is in aanbouw Foto: © Studio Retouched

Goed nieuws voor automobilisten: de geplande afsluiting van de Heinenoordtunnel richting Rotterdam dit weekend gaat niet door. De afsluiting, die zou plaatsvinden van vrijdag 30 augustus 22.00 uur tot maandag 2 september 05.00 uur, is geannuleerd. Volgens Rijkswaterstaat zijn de werkzaamheden tijdens de eerdere afsluiting deze maand zo voorspoedig verlopen dat dit extra weekend niet nodig is.

Het verkeer op de A29 richting Rotterdam kan dit weekend dus ongehinderd doorgaan. Echter, het is belangrijk om te weten dat de Kiltunnel dit weekend daarom **niet** tolvrij is en dat de overtocht bij de ponten voor (brom)fietsers **niet** gratis zal zijn.

Andere geplande afsluitingen van de Heinenoordtunnel later deze week zullen echter wel doorgaan zoals gepland. Rijkswaterstaat adviseert weggebruikers om de actuele planning in de gaten te houden, aangezien er tot eind 2024 nog verschillende afsluitingen zullen volgen als onderdeel van de renovatie van de eerste Heinenoordtunnel. Voor de meest recente informatie kunt u terecht op de website van Rijkswaterstaat 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren