Fiat Seicento groep op facebook voor Hoeksche Waardse eigenaren

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
De welbekende Fiat Seincento van de Hoeksche Waardse Schrijver en journalist Arie Pieters

Ze zijn klein, zuinig, waren verkrijgbaar in veel frisse kleuren, eigenzinnig vormgegeven en ook nog eens opmerkelijk duurzaam: De FIAT Seicento van het modeljaar 1998. Er is dan ook een heuse Seicento club, die ook op facebook actief is. 

Maar sinds kort is er op facebook ook een eigen groep voor Hoeksche Waardse eigenaren van een Fiat Seicento. Deze inmiddels youngtimers zijn echt ideaal voor mensen die in een bijzonder voordelige auto willen rijden, maar ook voor degenen die niet zo erg ingenomen zijn met de hedendaagse vormgeving van de meeste auto’s. De Seicento stamt qua ontwerp nog uit een tijd dat je zeker bij kleinere modellen al van grote afstand de verschillen kon zien. Zet een jaren negentig Seicento naast b.v. een Renault Twingo, VW Lupo/Saet Arosa of een Daewoo Matiz en je hebt vier compleet verschillende wagentjes.

Rijdende houden

De facebookgroep Seicento HW is vooral bedoeld voor mensen die momenteel zelf in een Seicento rijden en die ook graag rijdende willen houden. Daarnaast zijn natuurlijk ook mensen welkom die een Seicento zoeken, omdat ze voordeliger willen gaan rijden of een leuke, handzame youngtimer verkiezen boven een nieuwe wagen. Via de facebookgroep kan men ook profiteren van alle weetjes en nuttige tips van het bekende Seicento You Tube kanaal; Miller Corner. De Seicento is typisch nog zijn autootje waar je een zwak voor krijgt. Daarom is het ook leuk om informatie uit te wisselen met andere eigenaren. Dat kan nu dus ook digitaal. Wie op facebook ‘Seicento HW’ invoert bij de zoekfunctie komt meteen de groep tegen.

Bezoek de groep door hier te klikken en het lidmaatschap aan te vragen

 

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren