Kom naar sporthal De Tienvoet op 21 september. Heinenoord Live: het jaarlijkse podium vol Heinenoordse bands

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

Op zaterdag 21 september 2024 barst het feest los in sporthal De Tienvoet tijdens de tiende editie van Heinenoord Live! Dit jaar belooft een onvergetelijke avond te worden, boordevol muziek, gezelligheid en lokale talenten.

Diverse bands voor elk wat wils
Het festival, dat om 16:30 uur begint met een dansoptreden van Lisa Lotte Dance and Events, heeft een line-up samengesteld die elke muziekliefhebber zal bekoren. De avond start met de band Emily & The Young Ones, die zowel eigen nummers als herkenbare covers ten gehore brengt. Vervolgens zorgen de bands @Harry’s en SpoortNiet voor een uitbundige sfeer met hun feestnummers.
Liefhebbers van stevige rock kunnen hun hart ophalen bij de band JAB, die bekend staat om hun energieke optredens. De blues-toon wordt gezet door Black Cat Bone, terwijl de avond wordt afgesloten door de band Traveller, die garant staat voor “strakke bassen, vette solo’s en perfecte zangpartijen,”. Deze afsluiter wil je niet missen! Tussen de optredens door is DJ Daroc verantwoordelijk voor het draaiende houden van het feest en hij begeleidt de bezoekers ook de nacht in.

Voor iedereen gratis toegankelijk
De organisatie is enthousiast over het jubileum: “Het is bijzonder dat dit alweer de 10de editie is. We zijn trots dat zoveel bands ieder jaar hun medewerking willen geven. We nodigen iedereen uit om dit jubileum met ons mee te vieren.”
Van een bescheiden lokaal evenement is Heinenoord Live uitgegroeid tot een festival dat bezoekers uit verschillende hoeken trekt. Iedereen die van goede muziek en een fijne sfeer houdt, is welkom. Het gratis toegankelijk evenement draagt bij aan de levendigheid van het dorp en vormt een mooie aanvulling op bestaande evenementen zoals koningsdag, de Avond4Daagse, de kerstmarkt en de verlichte fietstocht.

Bezoek de website https://heinenoordlive.nl om kennis te maken met de volledige programmering en alle deelnemende bands. Mis deze feestelijke avond vol muzikaal talent niet en vier het jubileum mee met Heinenoord Live!


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren