Britt uit Oud-Beijerland schittert in SBS6-serie ‘De Bondgenoten

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Oud-Beijerland – Britt , een 21-jarige studente journalistiek uit Oud-Beijerland, is te zien in de nieuwe realityserie ‘De Bondgenoten’ op SBS6. In het programma strijdt ze samen met andere kandidaten om de hoofdprijs van €100.000.

In ‘De Bondgenoten’ worden vier teams gevormd, elk bestaande uit vier leden. Deze teamleden zijn gedurende een maand elkaars bondgenoten en moeten samenwerken om verschillende opdrachten en uitdagingen te volbrengen. Maar aan het einde van de maand verandert alles: de teamleden worden tegenstanders en moeten elkaar uitschakelen om kans te maken op de hoofdprijs.

Britt, die eerder te zien was als nieuwslezeres bij TV Hoeksche Waard, heeft al snel de aandacht getrokken in het programma. , Britt zorgde  voor de nodige opwinding toen ze verliefd werd op een medekandidaat. De kijkers konden hun prille romance, inclusief de eerste zoen en hun gekibbel, op de voet volgen. Door deze ontwikkelingen kreeg ‘De Bondgenoten’ volgens sommige kijkers een soapachtig karakter.

 

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door De Bondgenoten (@debondgenotennl)


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren