Renovatie centrum Oud-Beijerland (fase 2) , De West-Voorstraat, Beneden Molendijk, Kerkstraat en Nobelstraat gaan op de schop.

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto Pixabay

Van augustus 2024 tot ongeveer mei 2025 renoveert de gemeente Hoeksche Waard grondig diverse straten in het westelijke deel van het centrum van Oud-Beijerland. De riolering in de straten is aan het eind van haar levensduur. De West-Voorstraat, Beneden Molendijk, Kerkstraat en Nobelstraat krijgen daarom nieuwe riolering en bestrating.

Inloopavond renovatie centrum Oud-Beijerland

Kom naar de inloopavond op donderdag 29 augustus. De gemeente presenteert dan samen met aannemer De Regt de plannen voor fase 2 van de renovatie van het centrum. U bent welkom tussen 19.30 en 22.00 uur in het Kerkelijk centrum Maranatha, Kerkstraat 57.

Wilt u meer informatie?

Ga voor meer informatie naar https://www.gemeentehw.nl/direct-regelen/wonen-bouwen-en-omgeving/projecten/renovatie-centrum-oud-beijerland/.  U kunt met uw vragen ook bij omgevingsmanager Mark Mul terecht via e-mail [email protected] of bel 06 -10 50 51 10.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren