Degelijke overwinning voor ‘s-Gravendeel op SNS

Redactie Hoeksch Nieuws
4 Min Read
Verslag : Jeffrey Nathalia Foto’s : Sandra Barth

’s-Gravendeel heeft in Stad aan ’t Haringvliet een terechte degelijke overwinning behaald.

Al na twee minuten kreeg ’s-Gravendeel tegen de vijfdeklasser een opgelegde kans via Levi Vugts, na voorbereidend werk van Dustin Zomerhuis.De toon was direct een beetje gezet. ’s-Gravendeel veel in balbezit en geduldig afwachtend tot er een gaatje was in het stug verdedigende SNS. De gastheren konden niet echt tot een behoorlijke aanval komen en kwamen ze richting middenlijn dan werd het gestuit door een goed georganiseerd verdedigingsblok van ’s-Gravendeel.Na ruim een kwartier een prachtige crosspass van Bryan Bos richting de linkerkant waar Dejan Bislimi de bal op zijn beurt teruglegde op Koen Colijn. Zijn snoeiharde uithaal verdween naast het doel.

Een minuut na dit voorval een uitgelezen mogelijkheid voor Zoey Hoogwerf die net naast mikte.De voorsprong voor ’s-Gravendeel viel in de vierentwintigste minuut. Na een mooi opgezette aanval bracht Ryan Aarnoudse de bal voor het doel, Dustin Zomerhuis was doeltreffend, 0-1.De 0-2 had kort hierna kunnen vallen, ware het niet dat Levi Vugts de bal naast kopte, na een op maat aangesneden vrije trap van Koen Colijn.De 0-2 viel net voor het half uur spelen. Levi Vugts bereikte met een knappe pass Dejan Bislimi die goed afrondde. Hierna nog steeds een meer in balbezit zijnd ’s-Gravendeel , meer doelpunten leverde het echter niet op voor de rust.

In het tweede gedeelte een zelfde beeld, meer balbezit voor ’s-Gravendeel. Dejan Bislimi had bijna de 0-3 op zijn schoen maar kon niet lekker afronden. ’s-Gravendeel kreeg aardig wat mogelijkheden om de voorsprong verder uit te breiden. Hetgeen pas lukte in de drieënzestigste minuut.Daan van Son wist via de linkerflank de in de ‘zestien’ vrijstaande Levi Vugts te bereiken. Na enig balcontact mikte Vugts uit de draai op het doel. Hoewel de bal niet echt hard richting doel ging was de poging loepzuiver en verdween langs de handen van SNS doelman Jan van Asperen in de verre hoek, 0-3. SNS kwam nog sporadisch in de buurt van ’s-Gravendeel doelman Jimmy Waasdorp. Maar die had een nagenoeg werkloze middag.

De uitslag had misschien nog wel verder op kunnen lopen. Zo gingen onder andere een fraaie uithaal van Jasper Naaktgeboren over het doel, en wist Dustin Zomerhuis zijn scoreaantal niet te verdubbelen. Na negentig minuten en een beetje floot de perfect leidende zeventienjarige arbiter Tieleman voor de laatste maal.

Volgende week de tweede bekerwedstrijd voor ’s-Gravendeel tegen het in de vierdeklasse B uitkomend Dilettant. Aanvang op Sportpark De Trekdam is 14.30 uur.

Opstelling SNS:

Jan van Asperen, Roy v/d Welle, Paul Looij, Peter Vroegindeweij (Wouter Bakelaar), Lars v/d Bok (Floris Jarmin), Arjan van Gurp, Urwin Pers, Martijn v/d Boogert (Ronnie Maliepaard), Willem v/de Hoog, Xandro Ista, Jari Jongejan

Opstelling ’s-Gravendeel:

Jimmy Waasdorp, Leon de Jong (46ste Jasper Naaktgeboren), Bryan Bos (68ste Lorenzo v/d Heijden), Luc Rozendaal, Dustin Zomerhuis, Koen Colijn, Job v/d Vorm, Zoey Hoogwerf (22ste Daan van Son), Ryan Aarnoudse, Levi Vugts, Dejan Bislimi (56steOwen de Vos)

Arbiter: Thom Tieleman uit Sommelsdijk

 

Scoreverloop:

24ste     0-1       Dustin Zomerhuis

28ste     0-2       Dejan Bislimi

63ste     0-3       Levi Vugts

 

Gele kaart:

Wouter Bakelaar (SNS)

 

 

 

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren