Expositie Denise Tchai em Conny Pols in het dorpshuis van Numansdorp

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Foto PR

Van 2 september tot 23 november 2024 kunt u in het Numans-Dorps-huis aan de Buttervliet 1 in Numansdorp de expositie komen bezichtigen met schilderijen van Denise Tchai en keramiek van Conny Pols en haar cursisten.

Denise Tchai laat zich verwonderen door de wereld om haar heen en dat is terug te zien in haar werk. Out of te box denken is de kunstenaar niet vreemd. Een meters hoge lolly of een non met een enorme neon in uitdagende pose. Hoe uitbundiger hoe beter. Tchai kiest niet voor een stijl, de ene keer olieverf, acryl of aquarel al dat niet gecombineerd met neon en ze vindt het te gek om al haar creativiteit in een nieuw werk te stoppen. Van een abstract schilderij tot een portret, één ding is zeker: achter haar schildersezel is zij het gelukkigst. Het werk van Denise is niet alleen te zien aan de muren van het Numans-Dorps-huis maar ook op Instagram: tchai_art.

Conny Pols en zes van haar cursisten exposeren een selectie van hun keramiekwerken in het NumansDorpsHuis Tijdens de keramieklessen hebben ze allemaal unieke stukken gecreëerd, van kopjes en borden tot handgemaakte objecten. Het resultaat is een prachtige, gevarieerde collectie.

Conny vindt het geweldig om haar kennis te delen en geniet ervan om te zien hoe iedere cursist zijn of haar eigen draai geeft aan de kunst van het werken met klei. De expositie toont het talent van Barbera Niewenhuizen, Carin van der Kaaden, Claudia Parren, Ingeborg Vermond, Janneke Leng, Lies Palthe en Conny Pols zelf.

Sommige werken zijn te koop, dus kom vooral langs en laat je inspireren door wat je allemaal met klei kunt maken! 

Bel voor openingstijden of een afspraak:  0186 685 729


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren