Inzamelingsactie voor Mollii Suit: Een Betere Levenskwaliteit voor Saskia uit Oud-Beijerland

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto Prive

Saskia uit Oud-Beijerland kreeg in januari 2017 de diagnose multiple sclerose (MS). In de afgelopen 7,5 jaar heeft ze noodgedwongen afscheid moeten nemen van veel dagelijkse activiteiten, zoals zelfstandig fietsen en wandelen. Recent heeft Saskia echter kennisgemaakt met de Mollii suit, een speciaal pak dat haar leven ingrijpend zou kunnen verbeteren.

De Mollii suit is een innovatief hulpmiddel dat het lichaam stimuleert na slechts 60 minuten gebruik, wat vervolgens tot 48 uur lang doorwerkt. Tijdens deze periode ervaart Saskia onder andere een verbeterde fijne motoriek en meer stabiliteit tijdens het lopen. Hoewel het pak veel belofte biedt, brengt het ook hoge kosten met zich mee.

Om haar moeder te ondersteunen, heeft dochter Jasmijn een inzamelingsactie gestart op GoFundMe. Met de opbrengsten hoopt ze de Mollii suit te kunnen financieren en zo Saskia’s levenskwaliteit aanzienlijk te verbeteren.

Steun de inzamelingsactie voor Saskia via deze link: GoFundMe – Mollii suit voor een betere kwaliteit van leven.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren