Cavent Talent op jaarmarkt in Oud-Beijerland

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Fotomodellen achter de schermen tijdens de fotoshoot. - Foto PR

Bij Cavent is ruimte voor ieders talent. Op de jaarmarkt in Oud-Beijerland staat er zaterdag 7 september de hele dag een team klaar om informatie te geven over deze vorm van talentgericht werken. Onze eigen talenten Wesley, Sana en Kevin staan centraal in de campagne. Zij gingen daarvoor professioneel op de foto en werden geïnterviewd over hun ervaringen. 

Talentgericht werken
Het hebben van werk of een andere zinvolle daginvulling is voor iedereen belangrijk, maar niet altijd makkelijk te vinden. Niet iedereen kan zomaar aan het werk. Bij Cavent Talent helpen we je om aan de slag te gaan. Het is een persoonlijk programma met betekenisvol werk of andere bezigheden, waarin de talenten en behoeften van de deelnemer centraal staan. Het activiteitenaanbod wordt afgestemd op de persoonlijke behoeften en biedt zo veel meer uitdaging en perspectief voor deelnemers om te ontwikkelen, leren en werken.

‘We zoeken we een werkplek die bij je past en waar je kunt groeien. We bieden kansen die we passend maken voor jou.’

Wat bieden we?
Het programma bestaat uit zes verschillende thema’s en zeven verschillende locaties in de Hoeksche Waard, waar we activiteiten en werkzaamheden hebben ondergebracht. Bij elk thema horen vaardigheden die je kunt leren of ontwikkelen. Welke persoonlijke route je kiest bepaal je helemaal zelf.

Meer informatie

Kom zaterdag 7 september langs van 10.00 tot 17.00 uur langs of neem een kijkje op onze website bij Cavent Talent – Cavent


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren