Herbergier Piershil viert 10-jarig jubileum

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
De herbergier in Piershil - Foto Privé

Op 1 september bestond Herbergier Piershil maar liefst 10 jaar. Deze bijzondere mijlpaal gaan we vieren in oktober met gepaste trots, want Herbergier Piershil is al een decennium lang een warm thuis voor mensen met geheugenproblemen.

Sinds de opening in 2014 is Herbergier Piershil uitgegroeid tot een vertrouwde plek waar bewoners met een haperend brein nog steeds een waardevol en betekenisvol leven kunnen leiden. De afgelopen vijf jaar is deze warme en liefdevolle zorg in handen van Matthijs en Nanja Bakker, die de Herbergier met veel passie en toewijding runnen.

“We zijn ontzettend dankbaar voor de afgelopen vijf jaar,” aldus Matthijs Bakker. “Het is een voorrecht om elke dag te zien hoe onze bewoners zich thuis voelen en genieten van het leven. Natuurlijk zijn er ook moeilijke momenten geweest, zoals het overlijden van geliefde bewoners en de uitdagingen van de coronapandemie. Maar juist in die momenten is de waarde van onze warme zorg extra groot gebleken.”

 

Warme zorg en betrokkenheid

Herbergier Piershil staat voor meer dan alleen zorg. Het is een plek waar bewoners zich verbonden voelen met elkaar en met het team. Met veel aandacht voor individuele wensen en behoeften wordt er gestreefd naar een optimale kwaliteit van leven voor elke bewoner. “Onze medewerkers zijn onze grootste troef,” benadrukt Nanja Bakker. “Zij zetten elke dag weer alles op alles om onze bewoners een fijne tijd te bezorgen. Hun warme zorg en betrokkenheid maken het verschil.”

 

Jubileum

Het 10-jarig jubileum is voor Herbergier Piershil een moment om terug te blikken op de afgelopen jaren en vooruit te kijken naar de toekomst. “We zijn trots op wat we hebben bereikt en blijven ons inzetten voor de beste zorg voor onze bewoners”, aldus Matthijs en Nanja Bakker. “We willen alle medewerkers, vrijwilligers, bewoners en hun familie bedanken voor hun bijdrage aan onze mooie Herbergier.” Binnenkort zullen we dit uitgebreid vieren met onze herbergier


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren