Echtpaar Kolkman-van Voorthuisen uit Oud-Beijerland viert diamanten jubileum 

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto Arie Kievit

Het was op 4 september 60 jaar geleden dat meneer J.G. Kolkman (87) en mevrouw G. Kolkman-van Voorthuisen (86) uit Oud-Beijerland in het huwelijksbootje stapten. Wethouder Harry van Waveren ging vanmiddag langs met een mooie bos bloemen. Hij feliciteerde hen namens het gemeentebestuur met dit diamanten jubileum.  

Ontmoeting tijdens bergwandeling in Oostenrijk 
Jan is geboren in Deventer, Ineke in ’s-Gravendeel. Ze hebben elkaar ontmoet tijdens een wandelvakantie in Oostenrijk. Mevrouw liep hard de berg af en ging steeds harder. Zij kon bijna niet meer stoppen, maar plotseling stond hij daar om haar op te vangen.  

Voordat ze trouwden was meneer administratief medewerker, later werd hij beleggingsanalist. Mevrouw was verpleegkundige. Na hun huwelijk was ze kinderverzorgster bij de eerste opzet van de speelzaal. Nadat ze getrouwd waren, hebben ze in Zwijndrecht gewoond en zijn ze later naar Oud-Beijerland verhuisd.  

Het echtpaar heeft 3 kinderen (2 dochters en 1 zoon) en 3 kleinkinderen. Meneer houdt van lekker eten en beleggen, mevrouw van fröbelen, tuinieren en koken. Samen houden ze van reizen.  

Veel vrolijkheid en nooit met ruzie de deur uit 
Het geheim van een goed huwelijk vinden ze elkaar veel vrolijkheid geven en nooit met ruzie het huis uitgaan


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren