Hoeksche Waard meets Classic in de gereformeerde kerk van Puttershoek

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

Op zaterdagavond 21 september 2024 treden sopraan Anneke van Santen en pianist Hielko Ubels op in de nieuwe serie: Klassieke Concerten Hoeksche Waard in Puttershoek.De musici brengen prachtige liederen van o.a Mozart, Vivaldi, Schubert, Bernstein en Gershwin ten gehore en op de beroemde Steinway concertvleugel klinken werken van Beethoven, Chopin en meer. Met dit veelzijdige zang en piano programma belooft het een mooie avond te worden.Kom genieten van het gevarieerde sfeervolle programma rond de STEINWAY vleugel, waar voor iedereen zowel bekende stukken uit de klassieke muziek, maar ook minder bekende stukken te horen zijn. De aanvang is 20.00 uur.

  • De deur is open om 19:30 uur. 
    De toegang is slechts € 10,– /kinderen tot en met 15 jr gratis
  • Adres:  Geref.kerk Rembrandtstraat 1 Puttershoek
    Parkeren kan gratis rondom de kerk.
  • Allen hartelijk welkom!

 

Anneke van Santen – sopraan vormt sinds enkele jaren een zang- en pianoduo met pianist Hielko Ubels en zij treden regelmatig samen op.Ze heeft een bloeiende zang -en pianolespraktijk in Strijen ‘Viva la Musica’ waar ze met veel passie en plezier lesgeeft.

Hielko Ubels – piano treedt regelmatig op bij piano evenementen in het land en geeft ook geregeld concerten op zijn concertvleugel in zijn eigen huiskamer in Dordrecht.

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren