Nieuwe Dacia Joggers in gebruik genomen door Stichting De Wielewaal HW

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Wethouder Huibert Steen samen met oprichter Bram de Jong die de Wielewaal in Strijen als eerste in de Hoeksche Waard starte. - Foto Wouter de Jong

Op vrijdag 30 augustus 2024 heeft Stichting De Wielewaal HW officieel de nieuwe Dacia Joggers in gebruik genomen. Deze voertuigen, geleverd door Renault Kruythof uit Strijen, werden feestelijk gepresenteerd in het gebouw van de Open Waard in Oud-Beijerland. Vertegenwoordigers van de gemeente Hoeksche Waard, Stichting Welzijn Hoeksche Waard, sponsoren en chauffeurs waren aanwezig bij de ceremonie.

De nieuw geleverde auto’s door Renault Kruythof

Tijdens de bijeenkomst werd stilgestaan bij de start van de gratis haal- en brengservice in Strijen, die met een elektrisch voertuig begon. De service, gericht op mensen die slecht ter been zijn, is inmiddels uitgebreid naar meerdere kernen in de Hoeksche Waard, waaronder ’s-Gravendeel, Puttershoek, Numansdorp, Oud-Beijerland. Zuid-Beijerland en sinds kort ook Klaaswaal.

Het initiatief draagt bij aan de zelfredzaamheid van kwetsbare ouderen en helpt eenzaamheid te voorkomen. Voor meer informatie en reserveringen kunt u terecht op www.dewielewaalhw.nlwww.dewielewaalhw.nl of bellen naar 085-36 95 181.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren