Aarlanderveen te sterk in 2e bekerduel tegen Zinkwegse Boys

Foto Zinkweg

Zinkwegse Boys verloor afgelopen zaterdag het 2e bekerduel uit bij een sterk Aarlanderveen.

In de 1e helft had de thuisploeg al iets meer balbezit, maar bleken ze niet in staat om het gevaar om te zetten in doelpunten. Zinkwegse Boys kwam er soms gevaarlijk uit en de keeper van Aarlanderveen moest gestrekt naar de bovenhoek op een bekeken schot van Thomas van Gilst.

Na rust bleef de thuisploeg gevaarlijk, vooral de rechterspits was erg snel en behendig en linksback John van der Zanden moest alle zeilen bijzetten om hem van het scoren af te houden. Na 15 min in de 2e helft werd het dan toch 1-0 voor Aarlanderveen, een middenvelder mocht vrij uithalen van net buiten de 16 meter en liet Zinkweg doelman Arne de Jong kansloos met een prachtig schot in de linker kruising. De thuisploeg verzuimde echter het overwicht verder in de score uit te drukken dus was het Zinkweg dat verrassend langszij kwam na een bekeken corder van Ryan Dirkx die de bal op de volledig vrijstaande Tim Wendels voorgaf. Tim werkte de bal van dichtbij prima binnen: 1-1. Aarlanderveen bleef de overhand houden en ondanks een kans van de ingevallen Justin de Lange (hij probeerde de keeper van Aarlanderveen van grote afstand te verschalken met een boogbal) waren het nog 2 aanvallen van de thuisploeg die nu wel goed afgewerkt werden, waardoor de eindstand op 3-1 bepaald werd.