Hekelingen wint van Fortuna Be Quick

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Foto: Sander Schilperoort

Afgelopen zaterdag leed Fortuna Be Quick aan de overkant van het Spui in en tegen Hekelingen een schlemielige nederlaag en is nagenoeg uitgeschakeld voor de beker. Voor de wederom afwezige vaste doelman Bryan Huijzers was deze keer een plaats onder de lat ingeruimd voor de vaste keeper van Fortuna Be Quick VE2. Deze Richard Huisman, beter bekend onder zijn artiestennaam Bantoe, kweet zich méér dan voortreffelijk van deze taak. Halverwege stond de teller, hoewel de scoringsmogelijkheden zich aan beide zijden aardig opstapelden, nog op “0”.

Na de onderbreking was het jammer dat de arbiter zodanig zijn stempel op de vermakelijke wedstrijd wenste te drukken om de partij voor de thuisclub een gunstige wending te geven. In de 56ste en 62ste minuut resulteerden twee makkelijk door Hekelingen “verdiende” vrije trappen in treffers van Walid Ahmed en Nick Boer: 2-0. De formatie van trainer Pascal van den Hoek toonde echter veerkracht en nadat verdediger Justin Munne voor zijn doelman Bantoe de haast traditionele bal van de lijn had gehaald, vonden de bezoekers de aansluiting. Een kwartier voor tijd passeerde invaller Ruben van Bergeijk, na een flitsende aanval, op aangeven van Rick Wijnbeek van dichtbij Hekelingen- doelman Mickey de Ligt: 2-1. Ondanks diverse doelrijpe kansen aan beide zijden kwam er geen verandering meer in deze score.     

Basisopstelling: Richard Huisman, Mark van Gilst (46’ Nick van Prooijen), Jesse Colijn (46’Justin Munne), Ricardo Hoogwerf, Rick Wijnbeek, Lennard Munne, Thomas van Peperstraten, Joeri Heistek (65’ Ruben van Bergeijk), Thimo Herrewijnen, Jacco Vink, Indy Reedijk (46’ Thomas Gennissen)


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren