SHO wint bij Brielle

3 Min Read
Foto Adri Troeleman
In de tweede speelronde van poule 10 van het districtsbekertoernooi speelde SHO een uitwedstrijd tegen Brielle. Dus ondanks de degradatie van de thuisclub toch een rit naar ‘de overkant’ voor de Beijerlanders. Omdat uw verslaggever wegens familieverplichtingen verstek moest laten gaan bij de wedstrijd, dit keer slechts een summiere samenvatting van het duel. In alle voorgaande confrontaties tussen Brielle ne SHO eindigde het op het Geuzenpark nog nooit doelpuntloos dus mochten er ook nu weer doelpunten worden verwacht.

Bij SHO begonnen beide nieuwkomers, doelman Robin Boot en aanvaller Rashid Browne op de bank en aanvoerder Robin Winkels moest zijn derde en laatste wedstrijd schorsing uitzitten.
SHO had in de eerste helft de beste mogelijkheden maar kreeg de bal er niet in. Kort voor de rust werd de strijd onderbroken omdat een toeschouwer onwel werd. Ook in het restant van deel één bleven beide nullen op het scorebord.
Na de rust nam SHO door doelpunten van Tim de Pender en Dedier Bos een 2-0 voorsprong en in blessuretijd lukte het de gastheren om nog aansluiting te krijgen maar verder dan 1-2, dezelfde uitslag die op 27 januari (de eerste competitiewedstrijd van dit kalenderjaar) na negentig minuten kon worden genoteerd, liet SHO het niet komen.
Zo’n tien minuten voor tijd maakte Rashid Browne zijn debuut als vervanger van Joost van Eck.
De andere wedstrijd in poule 10, Graaf Willem II VAC – Voorschoten’97 eindigde in 3-1. Daarmee gaat SHO zeker door naar de knock out fase van het bekertoernooi.
Opstelling SHO:
Niels Steehouwer; Jeroen Eikelenboom, Danny Kerpel, Aron van Schaik, Ferdinand Römelingh; Jesper Troost, Joost van Eck, Kevin Angel; Yur Snoek, Tim de Pender, Dedier Bos.

Kaarten:
Scheidsrechter Ricardo Veldhoen had geel voor Aron van Schaik, Jeroen Eikelenboom en Kevin Angel van SHO.