ZBVH wint ook 2e bekerduel.

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

Na de eclatante 1-6 overwinning vorige week in het 1e duel voor de beker bij NTVV, wist ZBVH ook het 2ebekerduel te winnen, het tevens in de 4e klasse  uitkomende Herkingen werd met 2-0 thuis verslagen. 

Om diverse redenen konden beide ploegen nog niet met hun sterkste formatie aantreden, ZBVH trainer Borremans was zelfs genoodzaakt drie spelers uit 3e elftal mee te laten spelen.Mike Andeweg en Marvin van de Meijde namen de treffers voor hun rekening bij de Herculianen in het eenzijdige duel.Robin Konijnendijk was nog dicht bij de 3-0 echter zijn prachtig genomen vrije trap met een curve a la Pirlo, werd ter nauwernood gekeerd door de doelman van Herkingen. De complimenten aan de zijde van de thuisploeg zijn in de 1e plaats voor de prima ingevallen 3e elftal spelers in de vorm van Pirmin Buitendijk, Jasper Notenboom en doelpuntenmaker Marvin van der Meijde. 

Maar bovenal liet de talentvolle 18-jarige Lucas de Zeeuw zich deze middag nadrukkelijk gelden bij ZBVH, de veelzijdige de Zeeuw begon als rechtsachter en eindigde als voorstopper en speelde uitstekend met een rust en een kalmte alsof hij al jaren meedraait.

Volgende week zaterdag wacht het 3e bekerduel, dit keer wederom een treffen met een Flakkeese opponent in de vorm van OFB uit Ooltgensplaat.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren