Landelijke Open Dag ‘Kijken bij de Kweker’ op 21 september

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Op zaterdag 21 september 2024 vindt de eerste landelijke editie van ‘Kijken bij de Kweker’ plaats, een evenement dat kleinschalige kwekers in heel Nederland in de schijnwerpers zet. Deze open dag wordt georganiseerd door de stichting ‘Kijken bij de Kweker’, bestaande uit een groep enthousiaste kwekers die hun vak en passie voor planten willen delen met het grote publiek.

Tijdens deze open dag bieden kwekerijen door het hele land een uniek kijkje achter de schermen. Bezoekers kunnen genieten van rondleidingen over de kwekerijen, lezingen en demonstraties over het kweken van planten. Het doel is om consumenten te laten zien hoe planten worden gekweekt en waar zij kennis en producten rechtstreeks bij de kweker kunnen aanschaffen.

Kwekerij Krukla in Klaaswaal is een van de deelnemende kwekerijen en nodigt iedereen uit om gratis deel te nemen aan diverse activiteiten, zoals workshops, excursies en lezingen. Het evenement is geschikt voor jong en oud. Adres: Bommelskoussedijk 24b in Klaaswaal 

Meer informatie over de deelnemende kwekerijen en activiteiten is te vinden op http://www.kijkenbijdekweker.nl


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren