Wegwerkzaamheden Oud-Heinenoordseweg in Heinenoord

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto Archief

De asfaltverharding van de Oud Heinenoordseweg wordt vanaf de bocht bij de N217 tot tussen huisnummer 16 en 18 vervangen. De werkzaamheden starten op 16 september en zijn op 27 september klaar.

Planning van de werkzaamheden: 

  • Van 16 t/m 19 september wordt het oude asfalt verwijderd.
  • Op 20 september worden de eerste 2 lagen nieuw asfalt aangebracht. Er kan dan niet over de Oud-Heinenoordseweg worden gereden. 
  • De nieuwe toplaag van het asfalt wordt op 25 september aangebracht. Er kan dan niet over de Oud-Heinenoordseweg worden gereden. 
  • De overige tijd wordt er belijning aangebracht, worden de bermen afgewerkt en ingezaaid en wordt er straatwerk hersteld. 

Gedurende de werkzaamheden is de Oud-Heinenoordseweg afgesloten voor doorgaand verkeer en worden er omleidingsroutes ingesteld. Tijdens de werkzaamheden zijn er verkeersregelaars aanwezig om over de bereikbaarheid van woningen te informeren. 

De werkzaamheden worden uitgevoerd door aannemingsbedrijf KWS Infra bv uit Zwijndrecht in opdracht van waterschap Hollandse Delta. 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren