Jubileumconcert Crescendo uit Zuid-Beijerland in de sporthal van Numansdorp

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

Sporthal Cromstrijen in Numansdorp wordt op zaterdag 21 september a.s. weer omgetoverd tot een concertzaal. Die avond zal muziekvereniging Crescendo uit Zuid-Beijerland haar jubileum vieren tijdens een feestelijke editie van Crescendo in Concert.

Niets wordt aan het toeval overgelaten. Alle gasten die Crescendo heeft uitgenodigd voor dit concert, zijn op de repetitieavond van de vereniging langs geweest om de laatste puntjes op de i te zetten.

Er zal een zeer gevarieerd programma ten gehore worden gebracht, samengesteld door dirigent Arnold Zwijgers en de muziekcommissie. Naast nummers van bekende artiesten, zoals Queen, Toto, Pink en vele Nederlandse artiesten, zal Crescendo ook gevoelige nummers ten gehore brengen. Zo kunt u onder ander genieten van The Rose, waarbij bastrombonist Jos Jansen zal soleren en een gevoelige snaar zal raken bij het publiek.

Samen met de veelzijdige musical zangeres Renee van Wegberg en met Harry van Grinsven en Meike van der Veer kunt u genieten van een avond vol herkenbare muziek. En natuurlijk zal het 60 koppige Zuid-Beijerlandse orkest ook voor muzikale hoogtepunten zorgen.

Zoals bekend staat Crescendo in Concert garant voor een gezellige muzikale avond met prachtige muziek enbijbehorende beelden. Wilt u deze speciale editie van het concert niet missen en wilt u zeker zijn dat u een plaatsje heeft in de zaal, bestel dan snel uw kaarten via de website www.crescendozb.nl. De kaarten kosten € 17,50.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren