Werkbezoek college en ondernemersvereniging aan innovatief familiebedrijf Dégra

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Foto Gemeente HW

Dinsdag 10 september bracht het college van de gemeente Hoeksche Waard, samen met bestuursleden van Ondernemersvereniging Hoeksche Waard, een werkbezoek aan Dégra. Dit familiebedrijf, gespecialiseerd in werktuigbouwkundige oplossingen voor hydraulische en elektrische systemen, opende zijn deuren voor een rondleiding en een presentatie als onderdeel van het jaarlijkse overleg tussen het college en de ondernemersvereniging.

Presentatie en rondleiding door familie de Graaf

Christien en Marieke de Graaf, samen met hun broer Jan-Willem de directie van Dégra, ontvingen de delegatie hartelijk. De zussen verzorgden een uitgebreide presentatie over het familiebedrijf dat in 1977 door hun ouders werd opgericht. Bijzonder was de aanwezigheid van hun moeder, medeoprichtster van Dégra, tijdens het bezoek. Uit de presentatie bleek hoe belangrijk het welzijn van medewerkers en een positieve werkomgeving is voor het bedrijf.

Innovatie centraal

Innovatie bleek een rode draad in het succes van Dégra, dat zowel nationaal als internationaal erkend wordt voor zijn vooruitstrevende aanpak. Het bedrijf investeert voortdurend in nieuwe technologieën en processen om voorop te blijven lopen in de markt. Alle medewerkers worden actief betrokken bij zowel de productie als de innovatie, wat bijdraagt aan het succes van de onderneming.

Belang voor de regio

Het college en de bestuursleden van de ondernemersvereniging spraken hun waardering uit voor de bijdrage van Dégra aan de lokale economie en werkgelegenheid. Het bedrijf speelt een belangrijke rol in het behoud van talent in de regio en is een voorbeeld van een onderneming die innovatie combineert met een sociaal karakter.

Over Dégra

Dégra, gevestigd in Numansdorp, werd opgericht in 1977 en heeft 45 werknemers. Het bedrijf levert werktuigbouwkundige oplossingen aan diverse sectoren in zowel binnen- als buitenland.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren