Hoeksch Nieuws op alle socials te volgen: Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Redactie Hoeksch Nieuws
3 Min Read

Hoeksche Waard – Goed nieuws voor alle trouwe lezers van Hoeksch Nieuws! Het lokale nieuwsplatform is nu op nog meer manieren te volgen via verschillende sociale media. Of je nu graag door je feed scrolt op Instagram, de laatste updates leest op Twitter (nu X), of op de hoogte wilt blijven via Facebook, Hoeksch Nieuws zorgt ervoor dat je niets mist.

Hier zijn alle manieren waarop je Hoeksch Nieuws kunt volgen:

1.Facebook 

Volg ons op Facebook voor de nieuwste artikelen, aankondigingen en live updates van evenementen in de regio. Mis geen enkel nieuwsbericht of belangrijke gebeurtenis in de Hoeksche Waard.

2.Instagram

Bekijk de mooiste foto’s van de Hoeksche Waard en krijg een kijkje achter de schermen van het lokale nieuws. Met onze stories en posts blijf je niet alleen geïnformeerd, maar ook geïnspireerd door de schoonheid van de regio.

3.Twitter (X)

Krijg de laatste headlines in real-time via Twitter. Perfect voor wie snel op de hoogte wil zijn van breaking news, verkeersupdates en belangrijke aankondigingen. Met één klik ben je bij het volledige artikel.

4.LinkedIn

Voor de zakelijke kant van het nieuws kun je ons ook volgen op LinkedIn. Hier delen we nieuws en updates over lokale bedrijven, arbeidsmarktontwikkelingen en regionale economie.

5.YouTube

Voor wie graag kijkt in plaats van leest: volg Hoeksch Nieuws op YouTube voor interviews, videoreportages en samenvattingen van de belangrijkste evenementen in de regio. Abonneer je en mis geen enkele video.

6.Nieuwsbrief

Liever het nieuws rechtstreeks in je inbox? Schrijf je hier  in voor onze dagelijkse nieuwsbrief en ontvang een samenvatting van het belangrijkste nieuws uit de Hoeksche Waard.

7. Whatsapp Chanels

Dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard ⭕ Nieuws, evenementen en foto’s uit de Hoeksche Waard

8. Threads

Of je nu thuis bent of onderweg, met al deze platforms is het makkelijker dan ooit om op de hoogte te blijven van alles wat er speelt in de regio. Volg Hoeksch Nieuws op jouw favoriete social media en blijf betrokken bij jouw gemeenschap!


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren