‘Prijzenslag’ in ’t Huys te Hoecke voor jeu de boules baan

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto Zorgwaard

Het bestuur van de Stichting Vrienden van ’t Huys te Hoecke, dat zich inzet voor de bewoners van dit zorgcentrum in Puttershoek en van Korenschoof in Heinenoord, organiseert op zaterdag 12 oktober a.s. een aantal activiteiten in ’t Huys te Hoecke waarmee fraaie prijzen te winnen zijn. De opbrengst van deze ‘Prijzenslag’ is bestemd voor de aanleg van een jeu de boules baan die voor de bewoners van ’t Huys te Hoecke toegankelijk is.

Liefhebbers van bazaars kunnen op 12 oktober op deze Prijzenslag hun slag slaan. Er zijn diverse spelletjeskramen (sjoelen, ringgooien, enveloppenstand, zamba, e.a.). Verder is er een kraam, waar leuke herfststukjes te koop zijn. Er is een kinderkraam met een grabbelton en een lollybord.

Daarnaast is er het Rad van Avontuur, waarmee prachtige prijzen te winnen zijn. Tegen een aantrekkelijke prijs kunnen bezoekers ook van een frietmaaltijd gebruik maken. ’s Middags zullen de polderzangers Den Driesprong uit Heinenoord tweemaal optreden.

Winkeliers en ondernemers uit Puttershoek en enkele andere dorpen hebben alle prijzen voor deze dag gratis beschikbaar gesteld. De Prijzenslag, die in ’t Huys te Hoecke, Zomerplein 15 te Puttershoek wordt gehouden, begint op 12 oktober om 10.00 uur en duurt tot 16.00 uur


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren