Tekenworkshop van Lisa van Winsen

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Beeld: Lisa van Winsen

Oud-Beijerland – Niemand minder dan Lisa van Winsen, bekend van de illustraties in boeken als de Boebalas en Bedtijdverhalen voor Rebelse Meisjes, geeft op 2 oktober een tekenworkshop in het Hoeksch MaakLokaal! De workshop is onderdeel van de Kinderboekenweek. Het boek Idje wil niet naar de kapper’ staat centraal.

Lisa van Winsen is een inspirerende illustrator en creatieve duizendpoot die diversiteit hoog in het vandaal heeft staan. Daarnaast schroomt ze niet om ‘lekker eigenwijs’ te zijn in haar werk. Tijdens de workshop leest Lisa voor uit Idje wil niet naar de kapper, waarna de kinderen hun creativiteit de vrije loop kunnen laten met een leuke knutselactiviteit: het maken van hun eigen maskers.

Het is voor kinderen van 6 tot 10 jaar. De activiteit is gratis.Aanmelden verplicht in verband met beperkt aantal plaatsen en kan via de website van de Bibliotheek: debhw.nl/agenda.

Tegelijk met deze workshop vindt de opening van de Kinderboekenweek plaats in het Oude Raadhuis in Oud-Beijerland. Er zijn deze middag nog tal van andere activiteiten waar gratis aan deelgenomen kan worden. Zoals schminken, knutselen en het voorlezen van circus verhalen. Wees welkom om ook hier aan deel te nemen.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren